Meld på ditt lag til toppkampen mot Drammen – Kolstad

Meld på ditt lag til toppkampen mot Drammen

Onsdag 20. februar kommer stjernegalleriet til Drammen på besøk i Kolstad Arena. Kom se Kristian Kjelling, Joakim Hykkerud og alle de andre stjernene på Drammen.

Kolstad har et snitt på nesten 2000 tilskuere denne sesongen, og tross noen tap etter jul, så ligger vi fortsatt helt i toppen. Kampen mot Kristian Kjellings Drammen blir uhyre viktig mtp. hvem som skal ta medalje denne sesongen.  Vi slo Drammen på bortebane etter en fantastisk scoring av Rasmus Carlsen i siste sekund. Nå håper vi på drømmereprise i Kolstad Arena.

 

I forkant av kampen har vi Junior VIP med intervju av Lars Eggen Rismark, Kristian Kjelling og Valery Putans. Vi serverer deilig Lasagne med salat og brød til alle som melder seg på. Vi har også et vanlig klubbtilbud, der man kun betaler en sterkt rabattert pris for å komme inn på kampen.

 

Program Junior VIP Onsdag 20. Februar:

16.30 – Servering av Lasagne med salat og brød

16.45 – Intervju med Lars Eggen Rismark, Landslagsaktuell målvakt for Kolstad

17.00 – Intervju med Valery Putans, Trener for Kolstad

17.15 – Intervju med Kristian Kjelling, Trener for Drammen

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Drammen

 

Merk at vi har veldig rabatterte priser både med og uten Junior VIP. Se priser i påmeldingsskjema. Billettene kan hentes i infoskranken fra kl. 16.00 på kampdag, og der kan dere også betale.

 

Hvis spillere, lagledere og foreldre bestiller samlet så får dere sitte sammen.

 

Meld dere på i skjemaet under INNEN MANDAG 18. FEBRUAR.

 

Vennligst velg et gyldig skjema