Kolstad Arena 04 Oct 2022 Trondheim, Kolstad. Kolstad vs Bidasoa Irun (Spania) i EHF European League. Foto: Robert Magnussen / Nidaros Foto

Legg juleavslutningen for ditt lag i Kolstad Arena

Kolstad Håndball ønsker å invitere alle lag i Trondheim og omegn til å legge sin juleavslutning i Kolstad Arena. Vi har dobbeltkamp med Byåsen Håndball Elite onsdag 7.desember, påmelding til denne finner du nederst på siden.

Onsdag 21.desember spiller vi årets siste kamp i 2022 når tar vi i mot Haslum hjemme i Kolstad Arena. Dette er siste mulighet til å se Kolstad-gutta live i Kolstad Arena før serien starter opp igjen i februar etter landslagspausen.

Desember kampene er populære så her gjelder det å være tidlig ute. Meld på ditt lag minimum en uke før kamp.

Lagstilbud Kristiansand og Haslum
Kjønn
Ønsker å delta på innløping:
Start Over

Ta med laget ditt på dobbeltkamp i Kolstad Arena

Onsdag 7.desember er det duket for dobbeltkamp i Kolstad Arena. Klokken 18:00 spiller Kolstad i mot Bækkelaget i REMA 1000-ligaen. Bækkelaget kommer fra to sterke borteseiere mot ØIF Arendal og Elverum så dette kommer til å bli en fartsfylt opplevelse. Etterfulgt av Byåsen som spiller kvartfinale i NM mot Molde klokken 20:00. Det er ikke Junior VIP på denne kampen.

Lagstilbud Bækkelaget og Molde
Hvilken kamp
Kjønn
Ønsker å delta på innløping
Start Over

Desember kampene er populære så her gjelder det å være tidlig ute. Meld på ditt lag minimum en uke før kamp.