Forrige uke samlet vi Kolstad Håndballs samarbeidspartnere til Frokostmøte på Scandic Lerkendal. Det ble god stemning blant de 50 som deltok.

Kolstads Partnernettverk blir stadig større og det er et voldsomt engasjement rundt klubben. Dette ser vi både på kampene og ikke minst hos næringslivet som virkelig har fått øynene opp for det som foregår i Kolstad Arena. Vi har flere tilfeller av bedrifter som kontakter klubben for å se på mulighet for å bli med i vårt attraktive Partnernettverk.

Stian Gomo Nilsen åpnet frokostmøtet med å fortelle hvorfor han har valgt å bli fast ansatt i Kolstad Håndball. Så la han fram planene for laget som har ambisjoner om E-cup spill.

I Kolstad Håndball er vi heldige som har mange møtepunkter for samarbeidspartnere. Vi har nettverkssamlinger med jevne mellomrom, slik som frokostmøter, nettverkskvelder hos vår gode samarbeidspartner EC Dahls Pub og kjøkken, samt julelunsj og andre tilstelninger. I tillegg er våre partnere veldig ivrige med å delta på VIP arrangement ifbm. hjemmekampene våre. Forrige sesong snittet vi på 120 deltakere på VIP i Kolstad Arena, og det ser ut som interessen er enda større denne sesongen. Det betyr at våre samarbeidspartnere har godt og vel 20 møtepunkter årlig.

Kolstad har mange ildsjeler som bidrar for at klubben skal opp og fram. En av dem er Kjetil Brandmo som både er VIP-vert og medlem i Markedsrådet vårt. Han intervjuet nyankomne Gabriel Setterblom på frokostmøtet, hvor vi bla. fikk vite at Gabriel var medlem av frimerkeklubben.

Kolstad Håndball har ambisjoner om å ta store steg i årene som kommer. For at vi skal lykkes er det mange brikker som skal falle på plass. En av de viktigste tiltakene på kort sikt er at vi har ansatt en ny Markedssjef som begynner i stillingen 1. januar. Vi velger å vente med å annonsere hvem det er, men vi kan røpe at vedkommende har lang erfaring med salg og sponsorarbeid, har et bredt nettverk og et brennende engasjement for idrett og håndball. Dette vil bli viktige egenskaper når man skal kommersialisere klubben i årene framover. En av områdene vi skal forsterke er relasjonsbygging på tvers i Partnernettverket vårt.

Per Olav Hopsø, Leder for den lokale organisasjonskomitèen til Euro2020, fortalte oss hva vi kan forvente oss i Håndball-EM i januar. Han kunne samtidig røpe at det blir Åpningsfest og dobbelkamp ifbm. Generalprøve til Håndball-EM Lørdag. 2. November.

Hvis din bedrift ønsker å bli bedre profilert, skape nye relasjoner eller rett og slett skape engasjement blant ansatte og kunder, så kan du også kontakte oss for en uforpliktende prat. Send en e-post til Jostein@kolstad-handball.no så kontakter vi deg så snart vi kan.