Nylig signert Ramirent en ny samarbeidsavtale med Kolstad som gjør dem både til partner til Elitelaget og banesponsor i Kolstad Arena.

Ramirent har kommet inn som et friskt pust i Partnernettverket til Kolstad Håndball. Gjennom gode diskusjoner over lengre tid valgte Ramirent å innlede et samarbeid med Kolstad rett før julen 2018. I første omgang fram til sommeren 2019, men nå ha de altså valgt å tegne ny samarbeidsavtale med klubben.

Ramirent er en ledende leverandør av utleieutstyr til bygg og anlegg og andre industrier. Bare i Norge omsatte de for 1,2 milliarder i 2018, og har hele 386 ansatte i 41 kundesentre. Vi har blitt godt kjent med avdelingen i MIdt-Norge, der vi ser det er gryende håndballinteresse. Framst i køen står Regiondirektør Morten Aunehaugen, som har vist stort engasjement for å få til et godt samarbeid. Slik som når Kolstad-gutta stod på stand og kjørte aktiviteter under fagdagen til Ramirent i forrige uke.

Lars Eggen Rismark og Tom Kåre Nikolaisen kjørte håndballaktiviteter under fagdagen til Ramirent i forrige uke, til stor glede for alle de frammøtte.

Vi håper på å knytte enda sterkere relasjoner til Ramirent i årene framover, og ser fram til å fortsette det gode samarbeidet!