Damelaget – Kolstad

Damelaget

Kolstad Håndball har seniorlag både på herre- og damesiden. Damelaget er ikke fullt så ambisiøs som herrelaget, men har likevel mange gode håndballspillere, og spiller svært god håndball til tider. Selv om vi ikke har ambisjoner om å bli et av byens beste lag, så går vi på banen for å vinne hver eneste kamp. Det gjorde vi nesten i sesongen 2014-2015, og rykket opp i 2. divisjon med førstelaget. Samholdet mellom spillerne på laget er for øvrig veldig godt, og de gjør mye sosialt sammen både på og utenfor banen. Vi har en policy om at alle er velkommen på trening, og i år skal vi stille lag både i 2. og 4. divisjon.

 

Treningstider for damelaget:

Tirsdager kl. 20.00-21.30 i Husebyhallen

Torsdager kl. 18.30-20.00 i Kotenghallen

 

 

Terminliste Damer 2. divisjon

 

Terminliste Damer 4. divisjon