J-05 – Kolstad

J-05

Hei, 15 spreke jenter og to spreke trenere 🙂 utgjør Kolstad J05. Vi har trent håndball i over et år nå, og i år deltar vi i serien som hovedsakelig spilles i Nidarøhallen. I og med at vi er såpass mange, har vi meldt på to lag. Det er kjempeartig å spille kamper, og trenerne våre er stolte over å se på innsatsen som legges ned på kampene. Vi er stolte av å gå med den røde trøya det står Kolstad Håndball på!

Kolstad J05 trener hver torsdag kl 1800 på Kolstad skole. De fleste begynte ved oppstart av laget, men vi har også fått noen flere spillere foran denne sesongen. Har du lyst til å spille håndball, er du hjertelig velkommen. Da trenerne, Tonje Wold og Karina Lein, sa ja til å trene laget, fikk de tilbud om trenerkurs, gjennomførte og er dermed Trener 1 i regi av Sør-Trøndelag Håndballkrets. Både Tonje og Karina har vokst opp på Kolstad og spilt håndball for  Kolstad – og her kan vi love at hjertet fortsatt banker sterkt både for bydelen vi bor i og for Kolstad Håndball.

I tillegg til trenerne, er Kristin Alfer lagskontakt for laget. Hun har kontroll på alt av adresser og kontaktinfo, og sender ut informasjonsmateriell når det er behov for det. Hun er også bindeleddet mellom klubbens administrasjon og laget. Vi har en flott og ivrig foreldregruppe som er med og heier på oss!

Laget har deltatt i flere minihåndballturneringer, og på Selbu Cup. I år planlegger vi også å delta på Selbu Cup, og det blir da den første cupen der vi overnatter sammen 🙂

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med oss:
Kristin Alfer, 918 88 422, kristin.alfer@gmail.com
Tonje Wold, 924 19 394, tonjewold@gmail.com
Karina Lein,  986 35 028, karinaleins@gmail.com