Marked – Kolstad

Marked

Kolstad Håndball er en ambisiøs klubb i sterk vekst. Mesteparten av inntektene våre kommer fra aktiviteter og arrangement, men de siste årene har vi blitt attraktive også i sponsormarkedet. Vi er ofte synlige i media og har stinn brakke på alle hjemmekamper. Herrelaget vårt har levert imponerende resultater de siste sesongene, og fra å være et amatørlag i 2. divisjon, begynner vi å se konturene av et proft elitelag, både på og utenfor banen.

 

I motsetning til mange andre toppklubber, har vi valgt og ikke skille ut elitesatsingen vår fra breddeavdelingen. Vi mener topp og bredde er avhengig av hverandre, og er svært opptatt av lokal forankring rundt herrelaget vårt. I tillegg nyter breddeavdeling veldig godt av alle våre aktiviteter og arrangement, samt at vi har de laveste treningsavgiftene i Trondheim. Vi har hatt et spesielt fokus på inkludering, og ble i 2012 kåret til årets klubb av Norges Håndballforbund Region Midt-Norge.

 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vår markedsansvarlig, Jostein Sivertsen, kommer gjerne en tur innom dere for å fortelle både om klubben og hva vi kan tilby dere som samarbeidspartner. Vi gjør det vi kan for å imøtekomme deres ønsker og behov.

 

Kontakt oss på telefon 90 15 15 68 eller e-post Jostein@kolstad-handball.no