En god kamp mot Follo

Fredag spilte Kolstad sin første oppkjøringskamp for sesongen, og motstanderen var eliteserielaget Follo.
Det var noen mnd siden gutta spilte kamp sist, og motivasjonen til å levere en god kamp var stor. Og det var noe man så ved kampstart, hvor Kolstad gikk opp i en ledelse med ett par mål før Follo fikk tatt seg sammen. Og lagene holdt følge med hverandre hele den første av tre omganger. En skarp Lars Eggen Rismark (bildet) i mål holdt Kolstad ett mål foran hele omgangen når Forsvaret hadde en dårlig periode. I andre omgang holder Kolstad fortsatt trykk fremover og får ryddet opp bra bakover, men får en del slitne bein mot slutten i en tung oppkjøringsperiode, og follo viser seg som ett eliteserielag og blir noen hakk for sterke. Før den siste omgangen leder Follo 26-32 og øker denne ledelsen jevnt gjennom hele den tredje omgangen som ble preget av mange slite par bein og forskjellige slitne valg fra begge lag. Alt i alt var det en god innsats mot ett veldig nytt Follo lag for sesongen.
Kolstad stilte forøvrig uten Steffen Stormo Stegavik