En god kamp mot Follo – Kolstad

En god kamp mot Follo

Fredag spilte Kolstad sin første oppkjøringskamp for sesongen, og motstanderen var eliteserielaget Follo.
Det var noen mnd siden gutta spilte kamp sist, og motivasjonen til å levere en god kamp var stor. Og det var noe man så ved kampstart, hvor Kolstad gikk opp i en ledelse med ett par mål før Follo fikk tatt seg sammen. Og lagene holdt følge med hverandre hele den første av tre omganger. En skarp Lars Eggen Rismark (bildet) i mål holdt Kolstad ett mål foran hele omgangen når Forsvaret hadde en dårlig periode. I andre omgang holder Kolstad fortsatt trykk fremover og får ryddet opp bra bakover, men får en del slitne bein mot slutten i en tung oppkjøringsperiode, og follo viser seg som ett eliteserielag og blir noen hakk for sterke. Før den siste omgangen leder Follo 26-32 og øker denne ledelsen jevnt gjennom hele den tredje omgangen som ble preget av mange slite par bein og forskjellige slitne valg fra begge lag. Alt i alt var det en god innsats mot ett veldig nytt Follo lag for sesongen.