Seier i første kamp – Kolstad

Seier i første kamp

Kolstad vant på torsdag 30-29 mot Aranäs. Motstanderen vår spilte i svensk eliteserie forrige sesong, og selv om de da rykket ned pga degradering for økonomisk rot i klubben, er det ikke tvil om at det er sterkt av Kolstad å slå dette svenske laget. Odin Sundland (bildet) var en av våre mest toneavgivende spillere på banen.

Begge lag gikk ut i et forrykende tempo hvor det sto 5-5 på tavla etter fem spilte minutter. Vi slurver litt både i ankomst og etablert angrep samt at vi sliter utover i forsvar. Vi følger hverandre tett i første omgang og stillingen til pause er 15-14 i Kolstads favør.

I pausen prater vi om å få satt et forsvarspill og være litt mer kollektive fremover i etablert angrep. Tempoet faller naturlig nok litt i andre omgang og det blir mer etablert spill i begge ender av banen. Vi gjør også her flere enkle tekniske feil og Aranes er på det meste opp i en 25-21 ledelse før vi mobiliserer igjen. Vi får satt en bedre 6-0. Også i etablert angrep får vi litt mer flyt over ting vi gjør, setter opp skyttere i gode situasjoner å får de lette målene vi jaget veldig i første del av omgangen. Vi snur kampen til slutt og vinner 30-29.

Kampens målscorere: Kim Andre Rinnan (bildet) 7, Lars Nordberg 6, Odin Sundland 6, Steffen Stegavik 4, Petur Palsson 3, Lasse Balstad 3, Daniel Brandmo 1