Storseier over Skogn i NM 2. runde – Kolstad

Storseier over Skogn i NM 2. runde

Søndag 25. August var det duket for sesongens første obligatoriske kamp for Kolstad Håndball da vi gjestet 2 divisjonslaget Skogn i Nord-Trøndelag.

Vi gjør det vi blir enige om før kampstart, går ut i hundre for å «drepe» kampen fra start. Etter syv minutter leder Kolstad 7-0. Vi fortsetter å styre kampen som vi vil med en solid 6-0 bakover, en god Lars Eggen Rismark helt der bak som fører til mye ankomst og kontra. Vi gjør svært lite tekniske feil og har få skuddbom. Også to andre debutanter viser fine takter i første omgang, Steffen Stegavik setter et stort tempo i ankomstspillet og er nest sist på mange mål. Lars Nordberg melder seg på med prikkskyting fra venstreback. Disse sammen med mange løpsvillige gutter på banen gjør at vi går dermed til pause med ledelse 25-9.

I pausen blir vi enige om at vi skal jobbe med å ta med oss det positive fra første omgang og fortsette i høyt tempo fra start. vi lykkes veldig med dette også i andre omgang. Gutta jobber steinhardt i to hele omganger. Som i første får vi mange mål i ankomstfasen. Vil spesielt dra frem kant og linjespillere som løper opp og ned i 60 minutter. Signalet går og på tavla i Skognhallen lyser det 19-49!
Kolstad toppscorer i kampen blir Adrian Aalberg (bildet) med 7 mål.

Alt i alt en meget positiv start på sesongen 2013/2014. Vi takker Skogn for et flott arrangement og ønsker de lykke til i 2 divisjon kommende sesong. Ser man litt bort fra dagens resultat, kommer Skogns unge tropp til å bite godt fra seg i år.