Tap mot eliteserielaget Ønnereds HK – Kolstad

Tap mot eliteserielaget Ønnereds HK

Andre kamp i Kolstad treningshelg gikk av stabelen Fredag kveld kl 18.30 mot eliteserielaget Ønnereds HK. Etter en lang reise og en grei gjennomkjøring i går mot 1. divisjonslaget Aranäs var vi klare for å ta nok et steg i riktig retning.

I starten av kampen følger lagene hverandre tett de første ti minuttene. Begge lag setter to gode forsvar og vi får se målvaktsprestasjoner fra øverste hylle hos begge lag. Sakte men sikkert rykker vi gradvis fra i første omgang. Vi setter stadig flere baller bak eliteseriemålvakta mens vår Lars Eggen Rismark fortsetter å plukke baller. Vi står meget godt bakover og når Steffen Stegavik bestemmer seg for å ta ansvar har selv et elitelag i Sverige problemer med å stoppe Steffen. Vi går til pause med ledelse 15-10!

Vi går på banen i andre omgang med et mål om å fortsette det der vi slapp i første, sette forsvaret og la ballen gå fremover, men det skjer ikke. Svenskene tar kommandoen fra start, går fra 10-15 til 15-15. Vi slurver mye i etablert angrep og blir litt nølende i forsvar. Vi fortsetter å bomme fremover, mister en del baller og blir litt for svake i duellene i begge ender av banen. Vi taper til slutt 23-20.

Kolstads målscorere: Steffen Stegavik (bildet) 8, Kristian Eide 3, Petur Palsson 2, Lars Nordberg 2, Odin Sundland 2, Adian Aalberg 1, Daniel Brandmo 1, Kim Andre Rinnan 1