Uavgjort i siste treningskamp – Kolstad

Uavgjort i siste treningskamp

I tredje og siste kamp blir det uavgjort mot BK Heid 25-25. Vi møter et temposterkt 1. div lag fra Gøteborg som liker å løpe. Vi henger ikke helt med på tempo men står greit i det etablerte spillet både fremover og bakover. Mot slutten gjør vi mye enkle tekniske feil og bommer mye. Pauseresultatet er 13-9.

Andre omgang starter som vi avslutta første omgang, vi gjør en god del tekniske feil og BK Heid scorer på det de gjør. På det meste er vi bak 19-14. Vi mobiliserer god i siste halvdel av omgangen og får satt vårt tempo på kampen med godt ankomstspill. Vi henter inn svenskene til 22-22 å følger hverandre til sluttsignalet går og på tavla står det 25-25.

Alt i alt har vi hatt en lærerik helg med en seier, et tap og en uavgjort. Vi har møtt god motstand under hele oppholdet, og ser at vi har masse å jobbe videre med.

Kampens målscorere: Odin Sundland (bildet) 4, Petur Palsson 4, Kim André Rinnan 4, Adrian Aalberg 3, Lars Nordberg 2, Steffen Stegavik 2, Kristoffer Østmo 2, Kristian Eide 1, Lars Kristian Aunet 1, Thor Magnus Five 1, Daniel Brandmo 1