Arrangement – Kolstad

Arrangement

Fargerik Håndball
En stor årlig håndballturnering som arrangeres i Husebyhallen. Det er helt gratis for barna å delta på ”Fargerik Håndball”, og Kolstad Håndball har ingen inntekter på selve arrangementet. Vi tilbyr barna gratis bading i Husebybadet, egen T-skjorte med ”Fargerik Håndball” logo, snop og godt mellom kampene og masse håndballmoro. I denne turneringen skal vi premiere alt annet enn resultater, og vårt fokus ligger på inkludering og samhold.

Aktivitetsdag på Kolstad skolene
Hver vår arrangerer vi, i samarbeid med Kolstad Fotball, aktivitetsdag for alle barna på Kolstad og Saupstad skole. Her skal barna prøve seg i all slags idretter, inkludert håndball som er vår hovedoppgave. Flere hundre idrettsglade barn sørger for topp stemning og mye moro denne dagen.

Håndball i skoletiden
Vi har vært inn i skoletiden og hatt håndballøkter med skolebarna. Dette er noe vi kommer til å fortsette med i tiden som kommer. Vi tror det er viktig at vi byr av oss selv, og prøver å ha en innflytelse på barna, også i skoletiden.

Håndballskoler
Vi hadde to håndballskoler i Trondheim forrige sesong, som ble en stor suksess. Den første hadde vi 200 deltakere på, og ble arrangert i Huseby- Åsheim og Rostenhallen. I vinterferien arrangerte vi håndballskole sammen med Byåsen Håndball Elite, og hadde hele 450 deltagere, noe som gjør oss til Norges største håndballskole. Neste prosjekt er å arrangere håndballskoler i distriktene, slik at vi kan bidra til å øke interessen for håndball i hele Midt-Norge.

Trondheimscupen
I samarbeid med Heimdal IF, arrangerer vi en av de største og mest tradisjonsrike turneringene nord for Dovre. Cupen har vist seg som meget populær både blant barn og voksne. Cupen har forøvrig sin egen cupside, som dere finner ved å trykke på http://www.trondheimcup.no

17. mai arrangement
I samarbeid med Kolstad Fotball arrangerer vi 17. mai i Husebyhallen hvert år. Dette er et stort arrangement på Kolstad, med inntil 1.000 besøkende i løpet av dagen. Arrangementet er definitivt et høydepunkt på Kolstad 17. mai!