Slaget om Midt-Norge – Kolstad

Slaget om Midt-Norge

Kom se Kolstad-Kristiansund tirsdag 10. september kl. 2000 i Husebyhallen. Da skal vi få se hvem som er det beste håndballaget i Midt-Norge for tiden!

Førstkommende tirsdag spiller Kolstad mot Kristiansund i 3. runde NM kl. 20.00 i Husebyhallen. Dette blir den første offisielle hjemmekampen denne sesongen, og vi forventer masse tilskuere og topp stemning på tribunene. De siste par årene har Kristiansund vært noen hestehoder foran Kolstad både i serien og i enkeltkamper, men denne trenden begynte vi å snu når vi møtte de på slutten av sesongen i fjor. Da vant Kolstad 25-21 i en fantastisk spennende kamp i Husebyhallen! Nå regner vi med at Kristiansund ønsker revansje, og dermed er bord duket for det som kommer til å bli en fantastisk håndballkamp, med masse fart, spenning og følelser.