Tapte 32-27 mot Elverum – Kolstad

Tapte 32-27 mot Elverum

I den andre og siste kampen i Elverum mot vertene i Terningen Arena sto på tapetet Søndag kl 14.00. Med gutter som Steffen Stegavik, Lars Nordberg, Odin Sundland, Adrian Aalberg og Kristian Fredriksen Eide på tribunen var det duket for flere gutter å få masse med spilletid mot fjorårets vinner av Postenligaen.

Vi starter kampen litt forsiktig. Elverum gjør litt som de vil første 10 minuttene og leder 6-2. Vi henger ikke helt med i forsvar og får rikelig med juling i etablert angrep. Utover i omgangen løsner det mer for guttene fremover anført av en meget god Kristoffer Østmo som tidvis herjer med forsvaret til Elverum. Vi får mer fart på ballen og havner ofte i gode situasjoner i etablert angrep. Bak på banen så er Kristoffer sammen med Lasse Balstad med på å sette et bra 6-0 forsvar som gjør at Lars Eggen Rismark får plukket ned flere skudd fra vertene. Til pause er stillingen 16-13 til Elverum.

I andre omgang er vi mer med fra start av å følger Elverum ved å ligge to – tre mål bak i første del av omgangen. Kristoffer fortsetter å herje med Elverum. Vi får satt litt større tempo etter i ankomstfasen, spiller godt kollektivt fremover som gir oss både mål og straffekast som Kim Andre Rinnan setter sikkert i mål og er på det nærmeste ett mål bak, 20-19. Like etter får vi en skade på Kristoffer som har vært hærfører i begge ender av banen, guttene begynner å bli sliten etter å ha fightet hard og lenge og Elverum rykker litt i fra. Signalhornet går og sluttresultatet blir 32-27 til Elverum.

Kolstads målscorere : Kristoffer Østmo 7, Kim Andre Rinnan 7, Hallvard B. Pedersen 3, Petur Palsson 3, Lasse Balstad 3, Truls Fjeseth 2, Daniel Brandmo 2