Serieåpning borte mot Lillestrøm – Kolstad

Serieåpning borte mot Lillestrøm

Spenningen er til å ta og føle på i det Kolstads håndballherrer gjør seg klare til seriestart. Selv om vi spilte en fantastisk cupkamp mot Kristiansund, så blir det noe helt annet når vi nå skal møte hardtsatsende Lillestrøm Topphåndball i serieåpning på bortebane. Lillestrøm og Kolstad har møttes til mange tøffe oppgjør tidligere, vi spilte blant annet en del kamper mot de siste vi var i 1. divisjon, da var det særdeles jevnt, ofte med et lite overtak til kanarifuglene. Sist lagene møttes var i kvalik til 1. divisjon våren 2012, den gangen var det Kolstad som trakk det lengste strået, og påførte Lillestrøm et forsmedelig nederlag som gjorde at de ikke klarte opprykk til 1. divisjon. Nå i vår klarte likevel Lillestrøm å rykke opp på overlegent vis, og viste at de blir å regne med i årets 1. divisjon. Laget har toppspillere som blant annet tidl. landslagsspiller Thomas Skoglund (bildet), den dyktige målvakten Stian Mathisen og siste nyervervelse er Trym Bilov-Olsen, som nesten på egen hånd senket Elverum i cupfinalen desember 2012. Derfor er det liten tvil om at vi møter et av favorittlagene allerede nå på lørdag, og resultatet i denne kampen vil gi en god pekepinn på hvor vi står ift. målsetningen vår om opprykk kommende sesong.