Seier i serieåpningen – Kolstad

Seier i serieåpningen

Spenste Kolstadgutter satte seg på flyet klare for serieåpning mot nyopprykkede Lillestrøm. Etter en god reise og god mat var vi klare for kamp i Fethallen. Lillestrøm går respektløst ut som man skal på hjemmebane og går opp i 2-0 etter to minutter. Hjemmelaget har et godt tak på oss i starten og er merkbart godt forberedt til kamp. Vi står litt for høyt i forsvar som gjør at både linjespiller og kantspillere for mye rom å løpe i. Midtveis i omgangen tar vi over anført av en meget god Steffen Stegavik og fem minutter før pause leder vi hele 16-10, men der er det stopp. Vi kaster bort mye baller, klarer ikke å etablere forsvaret og Lillestørm vinner 5-0 de siste fem minuttene, dermed går vi til pause med ettmålsledelse 16-15.

Etter hvilen står gutta opp igjen. Vi setter et bra forsvar som gjør at vi får satt vårt tempo på kampen. Vi fester tidlig grepet på kampen og etter 10 minutter av andre omgang leder vi 26-18. Steffen fortsetter å styre selv med merke, og når hjemmelaget velger å sette merke på Lars Nordberg blir det masse rom på vår høyre side. Vi er tålmodige og bretter ut spillet til kantene som i dag har 100% uttelling, Truls Fjeseth stopper på 8 mål mens Adrian Aalberg på 4 mål, altså 12 av 12 fra kant! Vi slipper oss noe ned mot slutten hvor vi mister mange baller i angrep som fører til kontra i mot. Vi vinner komfortabelt 33-27, en kamp med litt startnerver og litt rusk i maskineriet.Steffen Stegavik blir av en lokal jury kåret til Kolstads beste spiller.

Til slutt må vi takke Elverums fantastiske supportergjeng Taiga`n som tok turen til Fethallen og lagde en fantastik stemning på tribunen. Utrolig moro å spille med en flott supporterskare i ryggen!

Kolstads målscorere: Steffen Stegavik 8, Truls Fjeseth 8, Lars Nordberg 4, Adrian Aalberg 4, Kim Andre Rinnan 3, Odin Sundland 2, Thor Magnus Five 2, Petur Palsson 1, Kristian Eide 1