God stemning på seminar – Kolstad

God stemning på seminar

Onsdag 25. september inviterte Kolstad Håndball til seminar på DNB, Solsiden. På menyen stod to godt voksne karer som har preget norsk fotball og håndball i flere tiår. Rundt 80 påmeldte, mange av de fra trøndersk næringsliv, hadde møtt opp for å høre to av de viktigste idretts-profilene vi har hatt i norsk idrett. De ble på ingen måte skuffet over det de fikk oppleve gjennom en times prat med Nils Arne og Sven Tore. Seminaret ble regissert av Otto Ulseth, som på utmerket vis fikk utfordret begge de to ringrevene. Tittelen for seminaret var Rutinerte eller utgått på dato? Selv om både Eggen og Jacobsen begynner å bli godt voksne, er tankene og ideene deres på ingen måte gått ut på dato. Vi takker trioen Nils Arne, Sven Tore og Otto for en fantastisk flott kveld, og håper vi får se mer av dem i tiden som kommer.