Best i Midt-Norge – Kolstad

Best i Midt-Norge

Søndag 29 September var det duket for håndballfest i Trondheim Spektrum hvor vi tok i mot Strindheim Elite til lokaloppgjør i Trondheim. To lag som kom godt i gang sist helg med seier i serieåpningen.

Vår kampplan i dag var å feie all tvil til side om hvem som er det beste laget i byen. Vi skulle sette vår meget solide forsvarsspill og høyt tempo etter, noe vi lykkes veldig med. De 2369 tilskuerne som har tatt turen til Trondheim Spektrum får se et heltent Kolstad anført av en meget god Steffen Stegavik gjør som de vil i første 13 minuttene av kampen hvor vi da leder 13-3. Truls Moe Fjeseth fortsetter der han slapp borte mot Lillestrøm å serverer den ene praktscoringen etter den andre fra høyre kant. Vi gjør noen bytter halvveis i første uten at det endrer kampbilde. Gutta som kommer inn vil også være med å sette sitt preg på kampen og med en meget solid 6-0 bakover sammen med en god Lars Eggen Rismark går vi til pause med siffrene 22-8.

Etter hvilen er vi krystallklare på at vi skal fortsette der vi slapp i første omgang. Strindheim sliter med å få tak på Steffen som fortsetter å strø baller rundt seg samtidig som han setter noen baller bak målvakten til Strindheim. På det meste i kampen leder vi med hele 24 mål. Etter 50 minutter spilt faller intensiteten noe og Strindheim straffer Kolstad på egne feil med noen raske kontringer.Signalet går etter 60 spilte minutter og vi vinner hele 43-23! Målvakt Lars Eggen Rismark (bildet) kåres fortjent til banens beste spiller.

Vi takker alle de 2369 tilskuerne som møtte opp og håper det ga mersmak.

Kolstads målscorere: Truls Moe Fjeseth 8, Steffen Stegavik 7, Kristian Eide 4, Odin Sundland 4, Petur Palsson 4, Adrian Aalberg 3, Daniel Brandmo 3, Lars Nordberg 3, Kristoffer Østmo 2, Kim Andre Rinnan 2, Thor Magnus Five 1, Lasse Balstad 1