Klart for drømmeoppgjør i Terningen Arena – Kolstad

Klart for drømmeoppgjør i Terningen Arena

Mange av dagens Kolstad spillere har en forhistorie i Elverum Håndball, deriblant Steffen Stegavik og Lars Nordberg som har vært to av de viktigste bidragsyterne til Elverums suksess de siste årene. I tillegg har Odin Sundland, Truls Fjeseth, Kim Andre Rinnan og Mats Wæraas spilt for Elverum. Derfor blir onsdagens oppgjør i 3. runde NM også spesielt for mange av våre spillere. Elverum, som vant eliteserien og sluttspillet i fjor, er selvsagt store favoritter mot 1. divisjonslaget Kolstad. Men likevel øyner vi håp om at våre gutter skal gi Elverum kamp om avansementet etter at vi har nedsablet Kristiansund og Strindheim, samt en sterk borteseier mot Lillestrøm i serieåpningen. Kampen spilles på onsdag 2. okt i Terningen Arena kl. 19.00.

 

De som ønsker å bli med nedover på kamp bør bestille billett på forhånd, slik at dere er sikre på å få plass. Det er allerede forhåndssolgt 900 billetter. Dere kan få bestilt billett her.

 

Se for øvrig hva guttene våre har uttalt på Elverum Håndballs hjemmeside.