Kolstad Håndball på TV2 sporten – Kolstad

Kolstad Håndball på TV2 sporten

Vi regner med at alle gleder seg til kveldens bortekamp i 4. runde NM mot Elverum i Terningen Arena. For de som ikke har muligheten til å dra nedover kan dere følge kampen både via flere kanaler. Kampen sendes i sin helhet på TV2 Sumo, for de som har tilgang der. Hvis du ikke har tilgang allerede så kan man få et kjempetilbud på å følge håndballkamper gjennom å trykke på denne linken.

 

Kolstad Håndball har også en egen utsendt for å streame kampen, så de som ikke har TV2 Sumo kan følge kamper her.

 

I tillegg så vil det komme innslag fra kampen på Håndballextra på TV2 Sport som starter kl. 18.30 og varer til 20.40. Dermed er det duket for en fantastisk håndballkveld. Nå er det bare å krysse fingrene for at Kolstad skal ryste Elverum!