Kolstad – Viking TIF Søndag 13. okt kl. 18.00 – Kolstad

Kolstad – Viking TIF Søndag 13. okt kl. 18.00

Nå er det endelig klart for første hjemmekamp i Husebyhallen denne sesongen. Motstander er Viking fra Bergen som har spilt 3 jevne kamper til nå, hvorav de har tapt to kamper og vunnet en. De har vist en stigende form og slo Kristiansund 30-27 nå i helga. Med andre ord blir det alt annet enn lett match mot bergenserne. Kolstad på sin side har hatt en pangstart på sesongen med to seire i serien, og avansement til kvartfinale i NM. Det var selvsagt en solid nedtur å tape for Herulf Moss sist søndag, men vi satser på at guttene skal heve seg allerede til helga, og sette på plass laget fra Bergen.

 

Det er også knyttet stor spenning til hvor mange tilskuere som kommer på søndagens kamp. Første seriekamp nede i Trondheim Spektrum hadde vi hele 2369 tilskuere. Så mange er det dessverre ikke plass til i Husebyhallen, men vi har et håp om å fylle hallen til randen! Vi oppfordrer alle til å komme i god tid før kampstart, og at dere støtter hjemmelaget slik at de kommer seg på vinnersporet igjen. Billettsalget åpner kl. 16.30.