Kolstad overlegne hjemme mot Viking TIF – Kolstad

Kolstad overlegne hjemme mot Viking TIF

Foran en fullstappet hall viste Kolstad Håndball til tider festhåndball. Hele 800 tilskuere fikk oppleve et hjemmelag som var klare for å revansjere nederlaget mot Herulf i forrige serierunde. I starten ble guttene våre vel ivrige, noe som førte til en del bomskudd. Bortelaget satte sine muligheter, og ledet med 3-1 før våre gutter tok seg sammen. Etter hvert satt skuddene der de skulle sitte, og vi hoppet raskt opp i en 7-3 ledelse. Resten av omgangen ble preget av mye tempo, og et tett Kolstad forsvar. Bakerst var Lars Eggen Rismark solid som vanlig. Lagene gikk i garderoben på stillingen 19-10 til hjemmelaget.

Etter pause rusket det også litt i starten, men når gutta ble varme i trøya igjen var det bare ett lag på banen. Viking TIF viser til tider fint spill, og at de har planer om å kjempe til seg en del poeng i årets sesong. Men likevel ble de noen nummer for små mot våre gutter. Vi leder 30-15 midtveis i omgangen, men bommer på noen tekniske momenter på slutten som gjør at vi ikke drar fra stort mer de siste minuttene. Dirigenten Steffen Stegavik ble kåret til beste spiller, men i dag må vi også fremheve hele laget som helhet. Det var mange som stod fram, og kan da spesielt nevne vår kaptein, Kristian Eide (bildet) som var ruvende bak  i forsvar, samtidig som han gjorde jobben framover med 5 mål.