Toppkamp borte mot Sandefjord – Kolstad

Toppkamp borte mot Sandefjord

På søndag skal våre gutter ned til Vestfold for å spille mot det gamle storlaget Sandefjord. Som mange vet var Sandefjord dominant i norsk herrehåndball i en lang årrekke, men fikk seg en liten knekk for noen år siden. Nå er ambisjonen å få fram et nytt topplag i hvalfangerbyen, og de har blant annet hentet et par utenlandske sidebacker i jakten på suksess. Sandefjord ledet for øvrig serien foran forrige serierunde, men gikk på et tap borte mot Kristiansund, som har forsterket laget i den siste tiden. Våre gutter møter for øvrig Kristiansund igjen på søndag 27. oktober, og venter tøffe tak da. Men før den tid må altså Sandefjord beseires, i det vi tror blir en tøff og spennende oppgave for våre gutter. Kampen starter kl.16.30 i Jotunhallen på søndag, og vi håper å få i gang streaming av kampen via Ustream. Dere finner link til Ustream her.

 

Bildet er for øvrig hentet fra når Thor Magnus Five avgjorde vår hjemmekamp mot Sandefjord i fjor, som endte med seier 23-20.