Ny hjemmekamp mot Kristiansund på søndag kl. 18 i Husebyhallen – Kolstad

Ny hjemmekamp mot Kristiansund på søndag kl. 18 i Husebyhallen

Høsten til Kristiansund HK har vært mildt sagt turbulent, både på og utenfor banen. Sportslig har de kun en seier på 5 kamper, den kom til gjengjeld mot Sandefjord som er ett av de bedre lagene i 1. divisjon. Ellers har de tapt med knappest mulig margin i flere kamper, og viser at de er på høyde med de beste til tider, men at de ikke har klart å avgjøre jevne kamper til sin fordel. Samtidig som de har skuffende resultater å vise til sportslig, så har det vært enda verre på kontoret og styrerommet til nordmøringene den siste tiden. Klubben sliter med en gjeld på 2,7 millioner kroner, og etter kveldens ekstraordinære årsmøte ble det vedtatt å begynne akkordforhandlinger for å berge klubben fra konkurs. Dette synes vi selvsagt er veldig trist, og vi ønsker Kristiansund lykke til både på og utenfor banen. Med det sagt så har vi ikke noen planer om å være gavmilde på søndag, da er det kun seier som er godt nok for våre gutter.

 

Kolstad har reist seg etter den triste affæren borte mot Herulf, og står med to solide seire i de siste to seriekampene mot henholdsvis Viking TIF og Sandefjord. Fram mot onsdagen ligger alt fokuset på kvartfinalen mot Bækkelaget, men etter den kampen blir det utrolig viktig å nullstille, for å ta to poeng på søndag. Hvis vi skal rykke opp i eliteserien, har vi ikke råd til flere unødvendige feilgrep. Vi skal heller ikke undervurdere Kristiansund, til tross for at vi slo dem stort i NM, samt at de har slitt litt i serieåpningen. Kristiansund er et skadet dyr, som ligger klar for å angripe, og de har masse kvalitet i laget som gjør at de blir skumle på søndag.

 

Vi håper publikum finner veien til Husebyhallen for å støtte guttene våre. Vi lover å finne plass til alle, og har god tro på at publikum skal få både show og spenning. Men først håper vi altså på et nytt cupeventyr i Oslo!