Følg kvartfinalen i NM på TV2 Sport og TV2 Sumo – Kolstad

Følg kvartfinalen i NM på TV2 Sport og TV2 Sumo

For de som ikke har anledning til å være med nedover til Oslo for å oppleve Kolstads kvartfinale i NM, så er det mulig å følge hele kampen via TV2 Sumo, samt at de kommer til å vise deler av kampen på Håndballextra som går på TV2 Sport fra 18.30 til 20.40. Gjør oppmerksom på at de aller fleste husstander nå  har tilgang til TV2 Sport, og hvis vi holder følge med Bækkelaget blir det helt sikkert bred dekning av kampen her, slik som det var mot Elverum sist.

 

Verdt å merke seg at sist gang et trøndersk herrelag var i en kvartfinale i NM var i 2002, og da var det Heimdal som tapte 29-24 mot Sandefjord. For å finne et trøndersk herrelag i semifinale i NM må vi så langt tilbake at Norges Håndballforbund ikke har noen offisiell oversikt over hvem og når det var. Med andre kan Kolstad skrive seg inn i historien mot Bækkelaget med seier. Vi krysser fingrene for våre gutter, og håper vi kan sjokkere enda et elitelag.