Populært sponsorforum – Kolstad

Populært sponsorforum

Tirsdag 22. oktober arrangerte Kolstad Håndball sitt aller første sponsorforum. I løpet av det siste året har vi signert mange nye sponsorer, og mange av de var til stede på vårt første sponsorforum. Vi hadde invitert noen bedrifter for anledningen for å se litt hva vi jobber med, og hva de kan ta del i hvis de blir med i nettverket til Kolstad Håndball. I tillegg presenterte vi dagens spiller som denne gangen var Steffen Stegavik. Han fikk også muligheten til å presentere dagens sponsor, som er hans arbeidsgiver Blostrupmoen hjertestartere. Over 15 bedrifter var representert på møtet, og alle fikk muligheten til å presentere seg.

 

Vi opplevde at det var god stemning på møtet og her tror vi det er mye å bygge videre på. Møtet ble for øvrig ledet av Pål Nøst, som er en viktig del av vårt markedsutvalg. Hvis dere vil vite mer om sponsorforumet kan dere kontakte Pål ved å sende en e-post til paal@noest.no

 

De som ønsker å være en del av Fundamentet, som er vår ferdigsydde sponsorpakkke, kan lese mer om den ved å trykke her.