Uavgjort mot Kristiansund – Kolstad

Uavgjort mot Kristiansund

Vi var litt spente før kampen på om guttene våre hadde klart å nullstille etter den gode prestasjonen borte mot Bækkelaget i kvartfinalen i NM. Vi husker jo at Kolstad gikk på et forsmedelig tap borte mot Herulf etter forrige cupkamp, og det skulle dessverre ikke bli så mye bedre denne gangen.

 

Kristiansund er heltent i det de entrer banen, og tar kommandoen fra start. Kolstad havner tidlig under med 3-4 mål, og vi aner et aldri så liten skrell i Husebyhallen. Guttene våre sliter i motbakke gjennom hele 1. omgangen, og til pause ligger vi under med 12-14.

 

I andre omgang ser det ut til at vi skal melde oss på i starten, men faller raskt tilbake til gamle synder. Vi lekker som en sil bakover, samtidig som vi er utålmodige og lite kollektive framover. Kristiansund gjør sitt for å trekke ned tempoet i kampen, noe de lykkes veldig godt med. Kristiansund fører an gjennom hele 2. omgang, med Kolstad halsende et par mål bak hele veien. Først mot slutten kommer vi helt opp i ryggen og ved siden av Kristiansund, men gang på gang slipper vi oss ned. Vi ligger bak med to mål når det er 90 sekunder igjen av kampen, og gutta skal ha honnør for at vi klarer å berge uavgjort og 26-26 på en elendig dag. Men samtidig må vi forvente mer mot et lag vi slo med 22 mål for bare noen uker siden.

 

Nå gjelder det å brette opp ermene, og gi jernet på trening framover, slik at vi er godt rustet når Viking HK kommer på besøk søndag 10. november. Merk at kampen spilles kl. 17.00 i Trondheim Spektrum, slik at vi skal få plass til alle våre tilskuere. Vi beklager til de som ikke fikk plass på kampen mot Kristiansund, vi ser at Husebyhallen begynner å bli for liten for våre behov. Derfor flytter vi noen kamper i Trondheim Spektrum, men vi skal fortsatt spille kamper i Husebyhallen også.

 

Dagens Kolstad spiller ble for øvrig Lasse Balstad (bildet), som stod fram både framover og bakover i Lars Nordbergs skadefravær.

 

Se kampfakta her

Se hva Adresseavisen skrev her.