Toppkampen mot Viking HK flyttes til Trondheim Spektrum – Kolstad

Toppkampen mot Viking HK flyttes til Trondheim Spektrum

Som de fleste vet har det vært utfordrende for oss å spille hjemmekamper i Husebyhallen denne sesongen. Vi har spilt to kamper der i høst, og hallen har vært fylt til randen. Folk har vært nødt til å snu i døren på grunn av at vi ikke har hatt plass til alle, og mange av tilskuerne har måtte stå, og bare sett deler av banen. Dette synes vi er fryktelig kjedelig, og vi ønsker å få plass til flest mulig. Nå flytter vi toppkampen mot Viking Stavanger HK til Trondheim Spektrum for å få plass til flere tilskuere, og gjør et nytt hårete forsøk på å ta publikumsrekorden på 2811 tilskuere i 1. divisjon, som ble satt av Bodø HK i 2012.

 

Resten av kampene denne sesongen skal i utgangspunktet spilles i Husebyhallen, men vi åpner for at noen kamper flyttes ved behov. Dere vil i så fall få beskjed i god tid i forveien. Kamptidspunktene er fortsatt de samme. Vi garanterer at alle skal få sitteplass i Trondheim Spektrum, og håper publikum kjenner sin besøkelsestid. Kampen spilles søndag 10. november kl. 17.00 i D-hallen. Se kampannonse under..