Kom støtt Kolstad mot Viking Stavanger – Kolstad

Kom støtt Kolstad mot Viking Stavanger

Kolstad har variert voldsomt i prestasjonene nå i høst. De har til tider holdt topp elitenivå, samtidig som de har avgitt poeng mot de svakeste 1. divisjonslagene. Dette vitner om at vi går en tøff sesong i møte, og ingen poeng kommer gratis. Det er mange gode herrelag i Norge, og avstanden mellom eliteserie og 1. divisjon har kanskje aldri vært mindre. Våre gutter må løfte bunnivået, hvis vi skal klare å henge med i toppen, men det har vi god tro på at vi skal klare. Vi har også manglet litt rutine de siste par kampene, og håper at både Lars Nordberg og Petur Palsson er klare igjen til kampen mot Viking. De skal teste formen på trening nå til uka.

 

Motstander på søndag er Viking Stavanger, som rykket ned fra eliteserien forrige sesong. Laget har mistet noen spillere, men samtidig bevart sentrale spillere som blant annet tidligere landslagsspiller Kjetil Strand. Som mange kanskje husker nedsablet Kjetil Strand Island alene i et mesterskap for noen år siden, med sine 19 mål. Det vil bli helt avgjørende at vi får stoppet han hvis vi skal sikre oss to poeng mot Viking. Stavanger laget har for øvrig fått flere gode svenske spillere denne høsten, og ledes av den svenske trenerlegenden, Gunnar Blombäck. Det skal bli spennende og følge duellen mellom de to trenerlegendene Sven Tore Jacobsen og Gunnar Blombäck. De har en del fellesnevnere, som at de har opplevd stor suksess på håndballbanen tidligere, begge har i oppgave å bygge nye topplag, og begge har en stor rekrutteringsbase i storbyene Trondheim og Stavanger. Som ledere ryktes det at de er noe forskjellige, og det skal bli spennende å se hvem av de som drar det lengste strået søndag 10. november.

 

På grunn av utfordringer med kapasiteten i Husebyhallen har vi valgt å legge søndagens toppkamp i Trondheim Spektrum. Der er vi sikre på at alle skal få sitteplass, og vi håper jo selvsagt at det fører til at det skal komme enda flere på kamp. Vi har fortsatt en hårete målsetning om ta publikumsrekorden på 2811 tilskuere denne sesongen, og da trenger vi din hjelp!

Dagens kampsponsor er Trondheim Torg, som er en av våre viktigste samarbeidspartnere.