Internasjonalt gjennombrudd for tidligere Kolstad-spiller – Kolstad

Internasjonalt gjennombrudd for tidligere Kolstad-spiller

Sander Sagosen var Kolstads mest fremtredende spiller i fjorårets sesong, og etter en imponerende utvikling gjennom sesongen var han i søkelyset til nesten samtlige eliteklubber i løpet av våren. Til tross for stor sportslig framgang i Kolstad, ønsket Sander seg større utfordringer gjennom spill i eliteserien. Valget falt til slutt på Haslum, og vi kan ikke annet enn erkjenne at det var rett av Sander å flytte utenbys når vi ikke hadde noe elitetilbud i Trondheim.

Sander har vært en av de beste spillerne i eliteserien så langt, og fikk en velfortjent plass i troppen til Bring Cup. Motstandere for det norske herrelandslaget var stormaktene Kroatia, Frankrike og Danmark. Sander viste klasse i alle kampene og fikk rikelig med spilletid. I den siste kampen mot Danmark, som er regjerende europamester, var Sander sjef på banen med mange smarte bevegelser, utsøkte pasninger og knallharde skudd. Det er ikke tilfeldig at Barcalona har forhørt seg om gutten, og sky is the limit for Sander. Vi ønsker han lykke til videre, og håper at vi en gang skal få oppleve Sander i Trondheim igjen. Inntil da skal vi fortsette å produsere landslagsspillere som skal prege internasjonal håndball, og det er ikke tvil om at det finnes mange talenter i Trondheim og omegn.