Stortap hjemme mot Viking HK – Kolstad

Stortap hjemme mot Viking HK

Kolstad hadde for anledning invitert til toppkamp i Trondheim Spektrum, men dessverre fikk ikke de 956 frammøtte valuta for pengene. Vi merket allerede tidlig i kampen at guttene våre var ikke like engasjerte og sprudlende som de vanligvis er. Det var derimot tidligere landslagsspiller Kjetil Strand (bildet), som markerte seg fra start ved å banke inn Vikings to første mål. Kolstad meldte seg etter hvert på i kampen, men ble hele veien halsende noen mål bak bortelaget. Etterhvert som Kolstad kom seg fram på nevnte Kjetil Strand, så viste Rogalendingen at han kan mer enn å bare skyte. Han serverte ballen både til sidebacker og strek på en utmerket måte, og Kolstad så seg til slutt nødt til å sette frimerke på han. Første omgangen var jevnspilt til det var noen få minutter igjen av omgangen. Da gikk Kolstad på noen unødvendige utvisninger, og lagene gikk til pause på stillingen 16-11 til bortelaget.

Etter hvilen hadde vi et håp om at Kolstad guttene skulle heve seg, men dessverre slet de med å sette ballen i mål framover. Det gjorde at Viking kunne dra ifra, og selv om vi gjør en del gode prestasjoner underveis, så blir vi totalt sett for svake mot et godt Viking lag. Stillingen ender til slutt 31-21 til siddisene, og nå må vi gjøre det vi kan for snu denne trenden.

Vi ser at årets 1. divisjon er utrolig jevn, og selv om vi har avgitt noen poeng er vi fortsatt på 3. plass. Vinner vi borte mot St. Hallvard på søndag er vi oppe på direkte opprykk igjen. Så nå må vi bare mobilisere og samle troppene på trening denne uka, slik at vi er best mulig rustet til å vinne mot St. Hallvard på søndag.