Masse engasjement på Minihåndballdag – Kolstad

Masse engasjement på Minihåndballdag

Søndag arrangerte Kolstad Håndball sin første minihåndballdag i Husebyhallen. Oppmerking av minihåndballbaner var veldig viktig for oss når de skulle legge nytt gulv i Husebyhallen i sommer, og på søndag ser hva dette kan bety for de yngste håndballspillerne i Trondheim. Det var stinn brakke i Husebyhallen fra kl. 9 om morgen til 16 om ettermiddagen, og vi så masse engasjement både på og utenfor banen. Det var ca. 300 barn som deltok, og de fleste hadde med seg foreldre og søsken, samt at det var mange besteforeldre. Vi gjorde oss noen erfaringer i løpet av dagen, som vi må ta med oss videre. Neste gang håper vi å kan skape en enda bedre ramme for de minste håndballspillerne våre. Vi takker alle barn og voksne for innsatsen under minihåndballdagen!