Tap borte mot St. Hallvard – Kolstad

Tap borte mot St. Hallvard

Søndag spilte Kolstad toppkamp mot St. Hallvard, og det skulle vise seg å bli et jevnt og spennende oppgjør. I likhet med foregående kamper så havnet Kolstad tidlig bakpå, og var på det meste bak med 8-4, Men så tar Kolstad seg sammen, ved hjelp av blant annet godt strekspill fra Petur Palsson (bildet). I denne perioden er det flere som melder seg på, og vi begynner å tette igjen bakover. Vi har uavgjort på 9-9 etter 22 minutter, men glipper litt mot slutten av omgangen. Gledelig at Kolstad slipper i bare 3 mål de siste 15 minuttene av første omgang, men vi må likevel konstatere at vi ligger bak med 11-10 til pause.

Andre omgang blir en stillingskrig. St. Hallvard er stort sett det førende laget, men Kolstad henger seg på. Stillingen er 17-17 midtveis i omgangen, og det ser ut til at vi kan krige til oss poeng. Kristoffer Østmo står fram med flere flott skudd i denne perioden, men så begynner det å ruske litt for Kolstad laget igjen.  Vi taper 10-5 de siste tolv minuttene, som gjør at stillingen blir 27-22 ved full tid. Skal sies at vi mest sannsynlig kunne spilt oss til et hederlig to måls tap, men at vi gambler på slutten og får ikke betalt.

Kort oppsummert så viser vi stor framgang fra kampen mot Viking. I perioder spiller vi meget bra både framover og spesielt bakover, men at vi må forlenge de gode periodene, samt at vi må ha flere spillere som står fram når det går litt imot. Vi håper å være på vinnersporet igjen når vi møter Haugaland på søndag i Husebyhallen.