Kolstad reiser kjerringa hjemme mot Haugaland – Kolstad

Kolstad reiser kjerringa hjemme mot Haugaland

Søndag kveld hadde våre gutter presset på seg foran hjemmekampen mot Haugaland. Etter litt motgang de siste kampene, så måtte de snu trenden mot Haugaland, som rykket ned fra eliteserien forrige sesong.

 

Kampen startet litt nervøst, og det var jevnt å spennende de først 10 minuttene, på stillingen 6-6. Men plutselig løsnet det for Kolstad, og vi traff både godt bakover og framover, samtidig som vi hadde de nødvendige marginene med oss. Det førte oss opp i 15-7 ledelse. På det tidspunktet så det ut til at dette skulle bli plankekjøring, men det var før rogalendingene våknet. De utjevnet noe av forspranget før pause, og lagene kunne gå i garderoben på stillingen 18-13 til Kolstad.

 

Andre omgang bølger veldig mye fram og tilbake. Vi får en del utvisninger, som stykker opp spillet vårt, samtidig som Haugaland er meget gode i ankomstfasen. De puster oss nakken på stillingen 28-26, men da står Steffen Stegavik fram og viser hvorfor han har vært en av eliteseriens beste spillere de siste 10 årene. Med lekre pasninger og flotte skudd bidrar han til at Kolstad vinner med 34-29 til slutt. Må også ta med at høyresiden vår, med Odin Sundland og Truls Fjeseth gjør en meget solid kamp. De scorer henholdsvis 8 og 7 mål, og Odin Sundland blir kåret til banens beste av en lokal jury.