Sponsorforum hos Fagtrykk – Kolstad

Sponsorforum hos Fagtrykk

Onsdag ettermiddag arrangerte Kolstad Håndball sitt andre sponsorforum, anført av vår egen Pål Nøst, som er leder i markedsutvalget vårt. Det var godt oppmøte, og topp stemning under hele sponsorforumet.

 

På innledet møte med å fortelle litt om hva som har skjedd i klubben siden sist, og hva som kommer av aktivieter framover. Etterpå ble dagens spiller og dagens maskot presentert, som var henholdsvis Lars Eggen Rismark og Elise Nøst. Elise svarte på noen spørsmål om sin relasjon til både Kolstad Håndball og herrelaget, og Lars fortalte litt om forhistorien sin, hvorfor han spiller i Kolstad Håndball, og at han er imponert over alt som skjer i og rundt klubben for tida. De som var tilstede opplevde Lars som en særdeles positiv spiller som ønsker å jobbe for at Trondheim får et håndball lag opp i Norgestoppen.

 

Dagens sponsor var Fagtrykk, som både fortalte litt om hva de driver med, og hva de kan tilby deres samarbeidspartnere. Etterpå fikk alle sponsorene litt tid til å fortelle om sin bedrift, før vi snakket litt generelt om nettverksbygging og viktigheten av gode relasjoner.

 

Stor takk til dagens sponsor Fagtrykk for lån av flotte lokaler, samt servering til deltakerne. Etter selve møtet var ferdig fikk alle være med på en rundtur i Fagtrykks moderne og flotte produksjonslokale.

 

Neste sponsorforum blir i slutten av januar. Da håper vi å ha signert enda flere sponsorer, som skal bidra inn i sponsorforumet.