Tøff bortekamp mot serielederen – Kolstad

Tøff bortekamp mot serielederen

På søndag møter våre gutter Halden Topphåndball på bortebane. Det så lenge ut til at Halden skulle cruise gjennom 1. divisjon og opp i eliteserien. De har vært suverene så langt i årets 1. divisjon, men gikk på en smell borte mot Kristiansund i forrige serierunde. Kolstad på sin side fikk seg en opptur hjemme mot Haugaland, og ønsker å fortsette den fine trenden til helga. Verdt å nevne at Halden har endt som nummer 3 i 1. divisjon de siste 2 årene, men har misset i kvalifiseringen mot elitelag. I år gjør de det de kan for å rykke rett opp, og vi må se spesielt se opp for den danske playmakeren Rasmus Carlsen, som kom til Halden før sesongen. I tillegg har de fått inn en topp dansk målvakt, og har flere spillere på laget med mye eliteserieerfaring. Med andre ord er det en tøff oppgave som venter oss, men Kristiansund viste at de ikke er uslåelige, så her gjelder det bare å brette opp ermene og gå inn i krigen.

 

Vår egen Adrian Aalberg (bildet) har forøvrig spilt i Halden tidligere, og dette kan således bli en spesiell kamp for hans vedkommende.

Kampen sendes kl. 18.00 på TV Halden, se link her.