Kolstad signerer ny generalsponsor – Kolstad

Kolstad signerer ny generalsponsor

I forrige uke signerte Kolstad en ny generalsponsoravtale med TrønderEnergi. Denne 3 års-avtalen danner et viktig grunnlag for videre satsing, og når vi i tillegg vet at vår andre generalsponsor, DNB, har to år igjen av sin avtale så fører dette til at Kolstad nå har muligheten til å tenke langsiktig i arbeidet med å skape et av Norges beste lag i herrehåndball. TrønderEnergi er en stor bedrift i trøndersk sammenheng som er kjent for godt omdømme. Samtidig har de har lang erfaring med sponsing, og bidrar til de fleste topplagene i Trondheim med unntak av Rosenborg. De uttaler selv at de er opptatt av lokal forankring, og at de ønsker å støtte opp om både topp og bredde i hele Sør-Trøndelag.

 

I denne sammenhengen må vi også nevne at DNB har vært en viktig bidragsyter i prosessen med å få inn flere sponsorer til Kolstad Håndball, noe vi er meget takknemlige for. Gjennom det gode samarbeidet med DNB har vi tatt nye steg som organisasjon, og vi har fått nye strenger å spille på. Vi nevner seminar med Nils Arne Eggen og Sven Tore Jacobsen, sponsoratkveld hos DNB og at hele 6 av dagens Kolstad spillere er ansatt hos DNB. Vi håper samarbeidet med TrønderEnergi skal bli like nyttig i årene framover, og håper at vi sammen kan løfte trøndersk herrehåndball.