Sterk seier borte mot Halden – Kolstad

Sterk seier borte mot Halden

Etter en opptur hjemme mot Haugaland sist, så var det duket for en spennende kamp borte mot Halden på søndag. Kolstad trengte seier for å henge med i tetstriden, mens Halden ville revansjere det sure bortetapet mot et fremadstormende Kristiansund.

Kampen startet nervøst, der begge lag bommer på opplsgte målsjanser. Men Kolstad viser standheftighet, og river til seg føringa i kampen fra start. Det jevner seg ut midtveis i omgangen, og noen undertallsperioder sørger for at Halden kan gå opp i ledelsen en liten stund. Men etter hvert får Kolstad satt forsvaret, samt at Lars Eggen Rismark gjør flere strålende redninger. Det gir oss en del billige kontra og ankomst mål, og Kolstad kan gå i garderoben på stillinga 15-12 til bortelaget.

I andre omgang er Halden betydelig mer skjerpet fra start, og de kommer helt opp i ryggen på våre gutter. Men det er før Steffen Stegavik skrur på turboen. Han viser klasse i andre omgang, og både serverer den ene lekre pasningen etter den andre, samtidig som han scorer mange mål selv. Kolstad diger sakte men sikkert i fra, og vinner til slutt 29-25.

Vi må berømme kantene våre, Truls Fjeseth og Adrian Aalberg som scorer henholdsvis 6 og 5 mål. Kristian Eide putter også 4 mål fremover, samtidig som han er hærfører i forsvar. Lars Eggen Rismark viser også i andre omgang hvorfor han er landslagsaktuell, og vi kan nevne enda flere. Til syvende og sist er dette en solid lagseier, og mye å bygge videre på frem mot neste hjemmekamp mot Fjellhammer.