Hjemmekamp mot Fjellhammer på søndag – Kolstad

Hjemmekamp mot Fjellhammer på søndag

Kolstad har hatt en veldig fin stigning formmessig de siste kampene, etter en svak periode tidlig i november.Vi håper guttene våre kan fortsette den positive trenden hjemme mot Fjellhammer, som er et lag vi slet med forrige sesong. Fjellhammer har mange gode håndballspillere som bla. Rein Havang, Jonas Rennemo og Chris Inglingstad. De varierer veldig i prestasjonene og har blant annet slått både St. Hallvard og Sandefjord, samtidig som de fikk juling av et Kristiansund-lag i medgang i forrige serierunde. For vår del gjelder det å forsterke de gode opplevelsene fra de siste to kampene, og sørge for at både humøret og engasjementet er på plass. Da skal det bli vanskelig for Fjellhammer å slå oss i Fort Huseby.

 

Kampstart er kl. 18.00 i Husebyhallen på søndag 8. desember. Vi anbefaler folk å være på plass i god tid før kampstart for å sikre seg plass, og håper flest mulig kommer for å hjelpe Kolstad til seier.

 

Dagens kampsponsor er Matpartner og John&Manfred, som er vår nye leverandør på mat. Dagens spiller er Lars Nordberg (bildet).

Legger ved en lekker pasning av Fjellhammers Chris Inglingstad mot Sandefjord, blir spennende å se om noen kan toppe denne i kampen på søndag.