Kolstad med overbevisende seier i Husebyhallen – Kolstad

Kolstad med overbevisende seier i Husebyhallen

Søndag møtte Kolstad et Fjellhammer lag som vi har slitt med tidligere. Fjellhammer spiller tøft 3-2-1 forsvar, og er en meget skummel motstander hvis de er i flytsonen. Kolstad på sin side ønsket å fortsette den fine trenden vi har hatt i det siste, og spille på oss mer selvtillit før den viktige vårsesongen som kommer.

Kampen starter litt nervøst fra begge lag, og til tross for mange store målsjanser, så blir det få mål i startfasen. Det må nevnes at målvaktene på begge lag står strålende i starten, og varter opp med mange flotte redninger. Etter hvert får Kolstad hull på byllen, samtidig som Lars Eggen Rismark (bildet) fortsetter storspillet i mål. Det gjør at Kolstad sakte men sikkert opparbeider seg et forsprang, og når vi begynner å nærme oss slutten av 1. omgang ser det ut som Fjellhammer mer eller mindre har resignert. Det er flere som står fram for Kolstad i 1. omgang. Kan nevne Lasse Balstad som kommer inn og melder seg på med flere flotte scoringer på direkten, samt Kim Andre Rinnan som gjør en solid innsats i Truls Fjeseths skadefravær, og vi kommer ikke utenom nevnte Lars Eggen Rismark, som har hele 60 i redningsprosent i første omgang. Disse faktorene gjør at Kolstad leder 16-9 til pause.

Etter hvilen skrur Kolstad på turboen, anført av Steffen Stegavik, og plutselig er Kolstad 12 mål foran midtveis i 2. omgang. Derfra og ut blir det en del slurvefeil, spesielt bakover på banen. Men det gjør ingen verdens ting så lenge vi fortsetter å produsere målsjanser på løpende bånd framover. Spesielt Petur Palsson får slippe til ofte mot Fjellhammers offensive forsvar, og han vet å straffe laget fra Romerike. Både Petur og Kim ender på 7 mål, og blir med det kampens toppscorere. Lars Eggen Rismark blir fortjent kåret til banens beste av en lokal jury, og fikk med seg en kjølesekk med masse god mat fra John & Manfred, som var dagens kampsponsor.

Vi takker publikum for flott oppmøte i vinterværet, og håper dere kommer tilbake neste søndag kl. 18.00, når vi møter Lillestrøm til toppkamp i Husebyhallen.