Bli med på årets siste hjemmekamp – Kolstad

Bli med på årets siste hjemmekamp

Etter seier i de 3 siste kampene er Kolstad for alvor med i kampen om opprykk igjen. Nå venter et formsterkt Lillestrøm, som bare har avgitt et poeng de 7 siste kampene. Det er svært spennende i toppen av 1. divisjon, der Halden og Viking ligger på 1. og 2. plass med 17 poeng, mens Kolstad og Lillestrøm ligger på henholdsvis 3. og 4. plass med 15 poeng. Det er mye som tyder på at kampen om opprykk skal stå mellom disse 4 lagene, der de to beste rykker direkte opp i eliteserien, mens lag nr. 3 skal spille kvalifisering mot 10. plassen i eliteserien om retten til elitespill neste sesong. Sånn sett blir det viktig for Kolstad å slå Lillestrøm på søndag, slik at vi har los på lagene foran oss, samtidig som at vi kan distansere kanarifuglene fra Romerike. Vi slo for øvrig Lillestrøm 33-27 på bortebane i serieåpninga, men det var langt fra en enkel kamp. Vi forventer tøff motstand også nå på søndag, og vi må være fullt skjerpet hvis vi skal ta med oss to poeng inn i julefeiringa.

 

Vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid, og kommer på årets siste hjemmekamp. Kampstart er kl. 18.00 på søndag 15. desember i Husebyhallen. Dagens spiller er Lasse Balstad (bildet), som har tatt godt vare på mulighetene sine i det siste, og vi håper å få se mer til han mot Lillestrøm. Dagens kampsponsor er Expoline.

 

Merk også at vi har klesinnsamling før kampen, og at alle dere som har noen klær til overs kan levere dette på Kolstad Klubbhus før kampstart. Klærne sendes til Øst-Europa og Afrika, og deres bidrag gir også inntekter til Kolstad Håndball. Håper dere benytter muligheten til å rydde skuffer og skap før jul, og ønsker å støtte en god sak.

 

Vel møtt til kamp!