Nytt år, nye muligheter – Kolstad

Nytt år, nye muligheter

Etter en altfor lang juleferie er det på tide å komme i gang med kampene igjen. Derfor er det med stor glede og entusiasme vi ser fram til å møte Strindheim nå på lørdag. Strindheim har slitt en del med å få poeng nå utpå høsten, etter en fin start på sesongen. Derfor er det utrolig viktig for dem å kapre poeng mot byrivalen Kolstad. Sist gang lagene møttes så var det stort sett enveiskjøring, men det er ikke dermed gitt at Kolstad vinner igjen. Som vi vet har Kolstad variert voldsomt i prestasjonene denne sesongen, og bunnivået må bli betraktelig bedre for at vi skal vinne på dårlige dager. Denne sesongen er 1. divisjon kanskje tøffere enn noen gang, og ingen kamper er enkle. Vi tror det blir mye fart og spenning, og håper på mange tilskuere i Nidarøhallen på lørdag.
Kampstart 15.00.