Endelig klart for ny hjemmekamp – Kolstad

Endelig klart for ny hjemmekamp

Kolstad og Herulf har hatt mange tøffe oppgjør de siste sesongene. Lagene har møttes hele 6 ganger, og i samtlige kamper er det Herulf Moss som har gått seirende ut av duellen. Mossekråkene slo guttene våre 29-24 så sent som i høst, men det skal nevnes at gutta våre ikke hadde «landet» etter den sensasjonelle seieren borte mot Elverum tidligere i uka. Herulf er et jevnt besatt lag, med gode spillere i alle posisjoner. De spiller stort sett offensivt i forsvar, og er gode i kontra/ankomst fasen. En av spillerne Kolstad må se opp for er Aleksejs Kuzmins, som var med å spille Kolstad opp i 1. divisjon for to sesonger siden. Vi håper på et hyggelig gjensyn der Kolstad trekker det lengste strået denne gangen. Vi håper det blir stinn brakke og topp stemning. Publikum var med å avgjøre forrige hjemmekamp mot Lillestrøm, nå håper vi på den samme massive støtten denne gangen.

 

Kampstart er kl. 18.00 i Husebyhallen. Sørg for å komme i god tid slik at dere får sikret dere plass. Vel møtt!