Fortsatt best i byen – Kolstad

Fortsatt best i byen

Kolstad møtte lørdag et heltent Strindheim lag, som var godt forberedt mot våres gutter. Forrige kamp mot Strindheim ble enveiskjøring, der Kolstad til slutt vant 43-23. Denne gangen skulle det bli et helt annet kampforløp.

Kolstad åpnet solid, og ledet oppskriftsmessig 3-0 innledningsvis. Men en utvisning til Kolstad slapp gutta fra Strindheim inn i kampen, og de blå-gule kom helt opp i ryggen på Kolstad. Bortelaget, som i dette tilfellet var Kolstad, rykket ifra igjen med noen mål men klarte ikke å riste av seg hjemmelaget. Kolstad spiller seg stort til gode muligheter, men sliter med å sette ballen bak målvakta til Strindheim, Adrian Tudor. Bakover står vi stort sett solid, og kan gå til pause på stillingen 9-12.

Etter pause dro Kolstad ifra med noen mål igjen, og var på 5-6 mål foran en periode. Men igjen begynner vi å brenne sjanser framover mot nevnte Tudor, og 10 minutter før slutt er Strindheim helt opp i ryggen på Kolstad. Flere ganger har hjemmelaget muligheten til å utligne, men Lars Eggen Rismark står solid bakerst for Kolstad, og sørger for at guttene våre kan dra i land seieren. På slutten pynter vi litt på resultatet, og vinner til slutt med komfortable 25-19.

Nå er Herulf neste utfordring, og den kampen kommer allerede nå på søndag kl. 18.00 i Husebyhallen.