Pressemelding – Kolstad

Pressemelding

Kolstad Håndball og Sven-Tore Jacobsen har blitt enige om Sven-Tore trer av som hovedtrener for herrelaget til Kolstad. Sven-Tore har vært engasjert i Kolstad Håndball i halvannet år, og har hatt stor sportslig suksess. Vi opplever at Sven-Tore har gitt gutte- og herrehåndballen i Trondheim og omegn et stort løft, både gjennom den jobben han har gjort i Kolstad Håndball og gjennom sitt engasjement i Norges Håndballforbund. Oppdraget til Sven-Tore var å løfte Kolstad Håndball fra å være en nyopprykket klubb i 1. divisjon til å komme i posisjon til å spille eliteserien. Vi mener at det fundamentet er nå lagt. Sven-Tore går derfor inn i en annen rolle som trenerressurs for klubben.

 

Veien videre nå er slik at Stian Gomo Nilsen overtar som hovedtrener for herrelaget ut denne sesongen, samtidig som vi skal diskutere muligheten for forlengelse. Stian er en ettertraktet trener, som til tross for ung alder, har veldig mye håndballkunnskap og godt grep om spillergruppa. Når Sven-Tore gikk av så var spillerne veldig tydelig på at de ønsket at Stian Gomo Nilsen ble hans arvtaker. Målsetningen er fortsatt opprykk til eliteserien denne sesongen, og at vi skal dyrke fram unge trønderske talenter som skal føres opp blant de aller beste lagene i Norge.

 

 

For kommentarer kan dere kontakte:

 

Jostein Sivertsen – 90 15 15 68

Sven-Tore Jacobsen – 90 53 05 12