Topp og Bredde hånd i hånd – Kolstad

Topp og Bredde hånd i hånd

Før søndagens kamp inviterte vi alle aldersbestemte spillere til pizza og supporterverksted på Huseby Skole. Noen lag var opptatte med andre aktiviteter, men de fleste spillerne våres ble med på det som skulle bli en festaften. Vi innledet med noen ord om kampen fra daglig leder Jostein Sivertsen. Etterpå var det gratis servering av pizza fra våre gode samarbeidspartner Peppes Heimdal, noe som var meget populært både hos barn og voksne. Når maten var konsumert var det klart for supporterverksted. Her fikk spillerne lage både plakater og dusker, samt at vi hadde ansiktsmaling. En halvtime før kampstart gikk vi inn i hallen for å få med oss oppladningen til kampen. Her bidro vår eminente speaker, Anders Bergheim, til at det ble topp stemning før kampstart. Faktisk var det så mye liv og røre på Kolstad tribunen at bortelaget ikke fikk med seg at de skulle komme ut å bli med på innløping! Men når de omsider entret banen så var det en heltent heiagjeng fra Kolstad som var der for å støtte hjemmelaget. Kampen i seg selv ble en underholdende affære med høy temperatur og masse trøkk. Det var mange flinke heiagjenger blant Kolstad lagene, men til slutt var det Kolstad J-02 som stakk av med premien som kampens beste heiagjeng. De vant gratis pizzakveld hos Peppes Pizza Heimdal, vi gratulerer med seieren! Neste gang er det kanskje noen andre som tar hjem premien.

 

Vi takker for en flott dag i Husebyhallen, og håper dette frister til gjentakelse.