Hjemmekamp mot Sandefjord på søndag – Kolstad

Hjemmekamp mot Sandefjord på søndag

Førstkommende søndag skal vi ta i mot det gamle storlaget, Sandefjord, i Husebyhallen. Vi har hatt godt tak på Sandefjord de siste årene, og slo de i begge møtene forrige sesong, samt at vi ga de juling på bortebane i høst i en kamp som vi til slutt vant 23-35 etter å ha ledet 21-9 til pause. Siden den gang har Sandefjord forsterket laget med den gamle landslagsmålvakten Sindre Walstad, som fortsatt har evnen til å stenge buret i lange perioder. Når vi i tillegg vet at Sandefjord har vunnet 4 av 5 siste kampene sine, så er ikke dette en motstander vi bør ta lett på.

 

Kolstad har hatt en fin stigning gjennom sesongen, og har nå vunnet 7 kamper på rad etter at de tok den viktige borteseieren mot Viking TIF. Forrige rundt snublet Halden og Viking HK også, mot henholdsvis Lillestrøm og Fjellhammer. Derfor er Kolstad nå alene på topp i 1. divisjon, to poeng foran de to nevnte lagene. Alle kamper framover blir viktig for å være med i kampen om opprykk, og uttrykket å ta en kamp om gangen har aldri vært mer passende.

 

Vi håper på stinn brakke og topp stemning i Husebyhallen på søndag. Kampstart er kl. 18.00, vel møtt!