Jørgen Nygård Pedersen inn i trenerteamet – Kolstad

Jørgen Nygård Pedersen inn i trenerteamet

Like etter at det ble kjent at Stian Gomo tar over ansvaret som hovedtrener for Kolstad Håndball så var klubben på tråden til Jørgen Nygård Pedersen, for å få han med i trenerteamet. Jørgen trengte ikke lang betenkningstid for å takke ja til å være med på Trondheims mest spennende håndballprosjekt på mange år. Målsetning om å få fram et nytt elitelag på herresiden i Trøndelag er like enkel, som den er vanskelig. Samtlige satsinger på herrehåndball i Trondheim har gått skeis på et eller annet tidspunkt, og Jørgen motiveres av muligheten til å bidra til å få fram et bærekraftig håndballag i Trondheim.

 

Jørgen Nygård Pedersen har tidligere spilt eliteserie for Heimdal, og vunnet junior NM med Byåsen. Som trener har han også skaffet seg en del erfaring til tross for ung alder. Han har både vært trener for Strindheim i 1. divisjon, samt at han har vært trener for rekruttlaget til Byåsen Elite den siste tiden. Sistnevnte oppgave måtte han søke fritak for å ta jobben i Kolstad, og vi setter pris på smidigheten Byåsen har vist i denne prosessen.

 

Jørgen begynte for øvrig i jobben for et par uker siden, og har allerede fått gode skussmål. Både klubben, spillerne og Stian Gomo er meget fornøyde med å ha fått med Jørgen på laget. Vi har signert kontrakt med Nygård Pedersen ut sesongen i første omgang, men håper å forlenge etter kontrakten hans i flere sesonger framover.