Tøff bortekamp mot Viking – Kolstad

Tøff bortekamp mot Viking

I dag skal herrelaget vårt spille borte mot Viking Stavanger HK, som ligger på 4. plass i 1. divisjon to poeng bak Kolstad. Viking har variable resultater den siste tiden, men har vist at de kanskje har det høyeste toppnivået i 1. divisjon. Det fikk vi erfare da de ga oss bank i Trondheim Spektrum tidligere i høst i en kamp som endte 31-21 til siddisene. Kolstad har mye å revansjere fra den kampen, og både håper og tror at dagens kamp skal bli mer jevn og spennende. Viking er klare favoritter, men hvis Kolstad klarer å demme opp for tidligere landslagsspiller Kjetil Strand og det unge stjerneskuddet Gøran Søgård Johannessen, så skal det være muligheter for poeng.

 

Kampen streames via Ustream, og dere kan følge kampen ved å klikke på denne linken.